My Journey Exploring Indonesia In The Last 4 Years!

Wonderful Indonesia! This video is my journey exploring Indonesia in the last 4 years! From Sabang to Merauke, there are still so many beautiful place in Indonesia unexplored. But at least I have visit some of that place.

I’ve been enjoying beautiful sunsets at Komodo National Park, meeting the Komodo Dragon. Not forget to mention that I also visiting some of the most beautiful Indonesian Beaches such as Balangan Beach in Bali, Pink Beach in Lombok, Selong Belanak Beach in Lombok and many more.

Indonesia also have so many culture, dance and craft. One of my favourite is Kecak Dance from Bali and Caci Dance from Manggarai flores. Not to forget, seeing how Batik is crafted will be my unforgetable experience.

Last but not least, please enjoy wonderfull Indonesia in this video. Don’t forget to like, subscribe and share.

 

Wonderful Indonesia : My Journey Exploring Indonesia In The Last 4 Years!

 

—-

Wonderful Indonesia! Ini adalah video kompilasi perjalanan saya keliling Indonesia selama 4 tahun belakangan. Dari Sabang hingga Merauke, memang masih banyak tempat di Indonesia yang belum saya kunjungi. Tapi paling tidak, sebagian dari tempat menarik di Indonesia sudah saya kunjungi.

Seperti misalnya menikmati sunset indah di Taman Nasional Komodo, dan bertemu dengan Komodo. Tidak ketinggalan, saya juga mengunjungi beberapa pantai di Indonesia terindah. Misalnya, Pantai Balangan di Bali, Pantai Pink Lombok, Pantai Selong Belanak di Lombok dan masih banyak lainnya.

Indonesia juga kayak dengan budaya, tarian dan kerajinan tangan. Beberapa tarian Indonesa favorit saya adalah Tari Kecak dari Bali dan Tari Caci dari Flores. Tidak ketinggalan, menyaksikan bagaimana batik dibuat menjadi sebuah pengalaman saya yang tak terlupakan.

Jadi, nikmati keindahan Indonesia di video ini ya. Jangan lupa like, share dan Subscribe!

—–
My Instagram : instagram.com/catperku
My Travel Blog : catperku.com

Backsound : https://soundcloud.com/ashamaluevmusic/optimistic?in=ashamaluevmusic/sets/motivational-music


Fahmi (catperku.com)

Fahmi (catperku.com)

Travel Blogger Indonesia, Travel Enthusiast, Backpacker, Geek Travel Blogger penulis catperku.com, Banyak ya? Satu lagi! Sekarang sedang belajar menulis. Punya mimpi keliling dunia dan pensiun menjadi seorang penulis. So sekarang lagi cari dana buat keliling dunia nih! Berminat membantu mewujudkan mimpi saya? Cepetan hubungi di [email protected]. Cepetan Ga pake lama ya!
https://catperku.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *